- Is dit bericht niet goed te lezen? Klik hier om dit bericht direct in uw browser te bekijken -
ECVET Nieuwsbrief  # 01 | april 2013
ECVET is het Europese systeem voor het erkennen van elders behaalde leerresultaten. Het Nationaal Coördinatie Punt ECVET verbindt middelbaar beroepsonderwijsinstellingen en stakeholders die met ECVET werken en faciliteert bij het verkennen van de mogelijkheden van ECVET in Leven Lang Leren en mobiliteit in Nederland. Met deze nieuwsbrief brengen wij u op de hoogte van de laatste nationale en Europese ontwikkelingen en activiteiten.
Lancering nieuwe ECVET-website
Op de ECVET-website vindt u naast de activiteiten onder meer ook projecten uit het Lifelong Learning Programma met ECVET als prioriteit; verslaglegging van Europese activiteiten waarbij het NCP ECVET en het team van Nationale ECVET experts zijn betrokken en handige documenten die u kunnen helpen bij de implementatie van ECVET.
Lees verder >>
Inventarisatie ECVET in Leonardo da Vinci-projecten
Een van de taken van het NCP ECVET is het in kaart brengen van Leonardo da Vinci- projecten met het thema ECVET. Tevens wordt met deze inventarisatie de actuele informatie- en leerbehoeften gepeild.
Heeft u een ECVET-project dan verzoeken wij u mee te werken aan deze inventarisatie.
Lees verder >>
VERSLAGEN BIJEENKOMSTEN
Final conference ECVET for national systems - project COLOR
april 2013 - Italië
The focus of the conference was to assess the progress made in the implementation of the ECVET system in the broader context of the European Strategy for transparency and recognition of qualifications as well as to reflect on its development prospects in Italy. 
Lees verder >>
Workshop ECVET in mobiliteit
maart 2012 - Breukelen
De workshop werd verzorgd door de Nederlandse experts van ECVETpuntNL in samenwerking met het Nationaal Agentschap LLP Leonardo da Vinci. Doelgroep van deze workshop waren deelnemers met en zonder ECVET-ervaring. Ruim 25 deelnemers woonden deze bijeenkomst bij.
Lees verder >>
Coaching EQF & ECVET projectmeeting
maart 2013 - Portugal
In het Europese ECVET-project zijn WUR en HAS Den Bosch, de Nederlandse projectpartners, samen met de Portugese partners verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de learning outcomes. André Huigens coacht en begeleidt dit project als ECVETexpert en doet verslag van de projectbijeenkomst.
Lees verder >>
ECVET meeting: implementation of ECVET in the Agricultural education in Europe
maart 2013 - Slovenië
The purpose of this conference was to get insight in the state of the art concerning the implementation of ECVET in the Agricultural education in Europe. Presentations were showed by representatives from Austria, France, Poland, Spain, the Netherlands and Slovenia.
Lees verder >>
Events
Workshop ECVET in LLL
21 mei 2013
Lees verder >>
Thematische Workshop ECVET
18 juni 2013
Lees verder >>
Community of practice workshop
1 oktober 2013
Lees verder >>
Contact
NCP ECVET
Postbus 1585
5200 BP 's-Hertogenbosch
+31 (0)73 6800 762
info@ecvet.nl
www.ecvet.nl


Route >>
Profiel wijzigen | mail a friend | aanmelden | afmelden